Toggle Nav
Winkelwagen

 


TafelzeilOpMaat

Sinds 1930 op de openbare markten, nu ook online!

 

Dit familiebedrijf is gestart in 1930 met 2 verkooppunten op openbare markten. Doorheen de jaren hebben wij ons gespecialiseerd in tafelzeil.

In 2015 hebben we beslist om onze online winkel te openen, hiermee willen we ons trouw klantenbestand nog beter kunnen helpen en nieuwe klanten overtuigen van onze producten. Daarom hebben wij ons aanbod enorm uitgebreid om nog beter te kunnen inspelen op de noden van onze klanten.

TafelzeilOpMaat gelooft sterk in de beleving van de traditionele markten waar de consument altijd centraal stond. Dit proberen wij dan ook elke dag opnieuw online aan te bieden met een doorgedreven krantvriendelijkheid, uitstekende productkennis en een uitgebreid aanbod kwaliteitsproducten. Wij hopen van harte om jouw tafelzeil op maat te mogen snijden.

 

Het TafelzeilOpMaat-team

 

TafelzeilOpMaat is een onderdeel van VERGOO BV, met maatschappelijke zetel te Lerenveld 1b, 2547 Lint, België en geregistreerd bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder nummer 0747820609 (RPR Antwerpen, afdeling Mechelen).

Kunnen we jou helpen?