Toggle Nav
Winkelwagen

Doorzichtig tafelzeil

Helpdesk

Hoe kunnen we jou helpen?

Producten 1-24 van 27

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 27

Pagina
per pagina

Een doorzichtig tafelzeil is de oplossing voor je tafel niet te beschadigen, maar ook om te kunnen genieten van de tafel. Tegenwoordig vind je ook doorzichtig tafelzeil met leuke prints, een echte aanrader om je omgeving op te fleuren. TafelzeilOpMaat heeft een uitgebreid assortiment met verschillende motieven en diktes. Door de PVC-laag is het doorschijnend tafelzeil in een mum van tijd proper te maken met een vochtige doek of spons. Je gaat het niet meer kunnen missen! Aangezien transparante tafelzeilen waterafstotend zijn, kunnen ze niet alleen binnen, maar ook buiten gebruikt worden. Dit tafelzeil is zowel geschikt voor ronde tafels en rechthoekige tafels als voor tafels met afgeronde hoeken. Het enige wat je nog hoeft te doen is jouw maat doorgeven. TafelzeilOpMaat snijdt graag jouw tafelzeil op maat!

 

Waar koop je een doorzichtig tafelzeil op maat?

Bij TafelzeilOpMaat heb je de grootste keuze aan transparant tafelzeil, waardoor je zeker iets vindt dat bij jouw tafel past. Wij zijn gespecialiseerd in het op maat snijden van tafelzeil. Elke vorm wordt precies op maat gesneden, zowel in de breedte als in de lengte. De afmetingen die je kiest, zijn de afmetingen van het doorzichtig tafelzeil zoals het zal worden afgesneden. Als je een tafelzeil koopt, geef dan de exacte maat door die je nodig hebt. Zo reken je best 15 cm tot 20 cm overhang langs elke kant erbij. Voor een dikker doorzichtig tafelzeil van 0,8 mm, 2mm en 4mm kan je best de exacte afmetingen van het tafelblad invullen, zo is er geen overhang en wordt je tafel optimaal beschermd. Een rechthoekig, afgerond of een rond tafelzeil zijn de vormen waaruit je kan kiezen. Een rechthoekig formaat wordt netjes recht afgesneden op de gewenste afmetingen. Als je kiest voor een rond, dien je enkel de diameter in te geven van het transparant tafelzeil dat je wilt ontvangen. Bij afgeronde hoeken vul je de gewenste afmetingen in en wij ronden de hoeken volgens een symmetrische cirkel mooi af. Elk tafelzeil wordt netjes afgewerkt, meteen hierna wordt het opgestuurd naar jouw thuis zodat je het de volgende dag meteen kan gebruiken. Twijfel niet en bestel jouw doorzichtig tafelzeil op maat bij TafelzeilOpMaat.

 

Wil je een dik transparant tafelzeil op jouw tafel?

Met onze extra dikke transparante tafelzeilen van 2 mm en 0.8 mm in verschillende breedtes, bescherm je je tafel optimaal! TafelzeilOpMaat snijdt met plezier jouw dik tafelzeil op maat van de tafel. Met onze verschillende diktes vind je zeker wat je zoekt. Een dik transparant tafelzeil laat je op maat van je tafel maken, zo hangen er geen losse stukken te wapperen. De beste tafelbeschermer in ons aanbod, beschermt door zijn dikte erg goed tegen stoten en scherpe voorwerpen. Genieten van jouw mooie tafel terwijl deze toch beschermd is, dat is een win-winsituatie! Aangezien het tafelzeil uit PVC is gemaakt, maak je het in een handomdraai proper met een  vochtige doek of spons. Een echte topper voor wie kinderen heeft! Al onze PVC producten zijn goedgekeurd door de Europese wetgeving. Aangezien transparante tafelbeschermers waterafstotend zijn, kunnen ze niet alleen binnen, maar ook buiten gebruikt worden. Dit tafelzeil is geschikt voor zowel ronde tafels en rechthoekige tafels als voor tafels met afgeronde hoeken in alle maten.