Toggle Nav
Winkelwagen
Tafelzeil

Tafelzeil

Producten 1-24 van 510

per pagina

Producten 1-24 van 510

per pagina

 

Tafelzeil online kopen doe je bij een specialist.

 

Door onze jarenlange ervaring in de verkoop van tafelzeil kunnen wij top merken aanbieden en dit perfect op maat gemaakt voor u tafel. Lola tafelzeil en Kitsch kitchen tafelzeil zijn enkele hardlopers in de collectie. Deze tafelzeilen zijn van top kwaliteit, hebben leuke prints en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wenst u een tafelzeil voor binnen of buiten een tafelzeil rond, rechthoekig, vierkant of ovaal het kan allemaal. Om de keuze voor jou iets makkelijker te maken vertellen we nog gauw de verschillen tussen de verschillende soorten tafelzeilen.

De eerste 2 grote groepen tafelzeilen zijn de plastic tafelkleden en het tafelzeil met versterkte rug. In deze collectie tafelzeil vind je allerhande prints en een enorm kleurenpallet dat iedereen kan bekoren. Deze 2 soorten worden in de volksmond ook wel eens Toile cirée genoemd. Ze hebben altijd een PVC bovenlaag maar een verschillende onderlaag. De standaard tafelzeil heeft een dunnere rug (achterzijde) van niet geweven stof, daarom noemen ze deze soort ook wel non-woven tafelzeil. De tweede soort heeft een gewoven onderlaag en wordt dus ook daarom soms woven tafelzeil genoemd. Ze zijn beide van top kwaliteit maar het is natuurlijk logisch dat het Woven tafelzeil beter is en dus langer gebruikt kan worden omdat het minder snel of zelfs niet zal scheuren. Zo kan je beide soorten toile cirée zowel binnen en buiten gebruiken maar zal het tafelzeil met versterkte rug langer te gebruiken zijn. Een tafelzeil zwart wit of had je graag een felle kleur, een pastel kleur of een basis kleur je vindt het hier allemaal. Het assortiment prints is onuitputbaar en gaat van een tafelzeil steigerhout, stippen, bloemen, geruit, effen tot Mexicaans tafelzeil met hippe designs. 

Wil je liever iets exclusiever ga dan voor een gecoat tafellinnen. Zij bestaan meestal uit een stof zoals bijvoorbeeld katoen of linnen waar dan verschillende coatings zijn opgezet. Dit zorgt ervoor dat de authentieke look van de stof behouden blijft. Met dit tafelzeil maak je gegarandeerd indruk bij je gasten. Deze gecoate tafellinnen hebben als voordeel dat deze hitte -en waterbestendig zijn en dus ook zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden. Overtuig u zelf en bekijk ons aanbod. Tafelen op een tafelzeil van TafelzeilOpMaat altijd aangenaam!

Bij TafelzeilOpMaat vind je naast tafelzeil ook tafelbeschermers. Als je deze bestelt hoef je geen afhang te rekenen en enkel te kijken naar de afmetingen van je tafel. Deze tafelzeilen beschermen je tafel tegen schokken, vlekken en vloeistoffen. Daarnaast houdt het je tafelzeil op zijn plaats en zal het zorgen voor een langere levensduur van je tafelzeil.

 Als laatste soort hebben we een mooie collectie doorzichtig tafelzeil. Hier vinden we leuke transparanten tafelzeilen met verschillende motiefjes en printen. Door dat deze van plastic zijn gemaakt kan je het tafelzeil goed kuisen. Met deze collectie heb je de leukste etentjes bij jouw thuis.

Voor elke tafel een tafelzeil!

 Een tafelzeil aan het zoeken met een bepaalde afmeting, wij snijden jouw tafelzeil op maat. Is het een vierkant, een rechthoek, een ovaal of een tafelzeil rond bij ons wordt dit steeds met de meeste aandacht en volgens de opgegeven maten verwerkt tot het perfecte tafelzeil dat je verwacht. Wenst u zelf een tafelzeil te snijden voor meerdere tafels dan is het plastic tafelkleed op rol misschien iets voor jouw. Contacteer ons hiervoor via info@tafelzeilopmaat.be. Bestel nu je tafelzeil online bij TafelzeilOpMaat en laat je tafel schitteren.

 

Kunnen we jou helpen?