Toggle Nav
Winkelwagen

Tafelbeschermer

22 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

22 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wil jij nog lang genot hebben van je tafel? Dan is een tafelbeschermer een slimme keuze! Hierdoor blijft je tafel steeds beschermd tegen krassen, schokken, vlekken en vloeistoffen. Door ons grote aanbod hebben wij voor iedere tafel een tafelbeschermer op maat. De tafelbeschermers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en kwaliteiten, speciaal om aan ieders wensen te voldoen. Bescherm jouw tafel op een leuke manier voor lange tijd!

De beste tafelbeschermer vind je waar het aanbod het grootst is. 

Wil jij je tafel toch nog zichtbaar houden? Dan raadt TafelzeilOpMaat jouw een tafelziel aan. Tafelziel is een doorzichtig tafelzeil van 2 mm dik en is ideaal om jouw tafelblad zichtbaar te houden en toch te beschermen. Een tafelbeschermer met molton is een echte klassieker, die door de jaren heen nog niet aan populariteit heeft ingeboet. Integendeel! De tafelbeschermer met gemoltoneerde onderlaag beschermt jouw tafel optimaal door een grote veerkracht. Jouw tafelblad verslijt nooit! De antisliplaag zorgt ervoor dat je tafelzeil op zijn plaats blijft liggen en bevordert bovendien de levensduur ervan. Door de effen bovenkant zal jouw tafelzeil zonder ribbels of bultjes kunnen schitteren bovenop de tafelbeschermer. Verder is het makkelijk schoon te houden in de wasmachine op 30°C, maar je kan het best niet droogzwieren. Met een tafelbeschermer van TafelzeilOpMaat heb je nog jarenlang plezier van jouw tafel.

Op maat gesneden tafelbeschermer

Is het tijd voor een nieuwe tafelbeschermer? Dan ben je bij TafelzeilOpMaat aan het juiste adres, want bij ons vind je het grootste online aanbod van tafelbeschermers. We snijden zowel in de breedte als in de lengte en maken elke vorm precies op maat. De afmetingen die je kiest, zijn de afmetingen van de tafelbeschermer zoals het zal worden afgesneden. Als je een tafelbeschermer koopt, geef dan de exacte maat van je tafelblad door. Zo heb je geen overhang en is je tafel klaar voor een mooi tafelzeil. Een rechthoekig, afgerond of een ronde tafelbeschermer zijn de vormen waaruit je kan kiezen. Een rechthoekig formaat wordt netjes recht afgesneden op de gewenste afmetingen. Als je kiest voor een ronde tafelbeschermer, dien je enkel de diameter in te geven van de tafelbeschermer die je wilt ontvangen. Bij afgeronde hoeken vul je de gewenste afmetingen in en wij ronden de hoeken volgens een symmetrische cirkel mooi af. Elk tafelzeil wordt afgewerkt met evenveel precisie, want vakmanschap dragen we hoog in het vaandel. Twijfel niet en bescherm jouw tafel op een leuke manier.

 

Kunnen we jou helpen?